pinterest social media
Seo pentru incepatori – Cum sa faci SEO cu 0 cunostinte Articol recent Cat costa un website? Urmatorul articol Primi pasi in marketing online

SEO (Search Engine Optimization) este necesar pentru orice site.  Nu puteti ajunge pe prima pagina in Google si nu puteti atrage trafic pe site fara sa investiti timp in optimizarea propriului site.

In sfera SEO, se discuta extrem de mult despre cuvintele cheie utilizate cat si despre continut.

Cum sa va optimizati site-ul pe cont propriu si sa rankeze pe in Google?

  1. Asigurati-va ca site-ul se incarca rapid

Viteza de incarcare a site-ului este un factor important pentru rankarea unui site. Investiti timp pentru a face ca site-ul dumneavoastra sa se incarce intr-un timp cat mai scurt.

  1. Creati o structura usor de inteles a site-ului

Cu cat structura site-ului este mai usor de inteles cu atat mai rapid veti ranka. O structura simpla si o navigare rapida reprezinta pentru Google un semn ca site-ul dumneavoastra este relevant si ca ar trebui sa se afiseze mai sus.

  1. Optimizare on page

Despre optimizarea on page se poate discuta mult, insa cititi ce presupune optimizarea fiecarei pagini din site. Acestea au nevoie de optimizare avanasata  a titlurilor, a descrierilor, a taguriluri, a continutului si a cuvintelor cheie.

4. Obtineti backlink-uri

Este necesar ca website-uri din nisa in care activati sa trimita link-uri catre website-ul dumneavoastra.

Acestea sunt cele 4 lucruri pe care sa le faceti pentru a va optimiza site-ul la un nivel suficient de bun incat sa inceapa sa rankeze in Google.

 

Share

Vrem sa stim parerea ta