O afacere online are nevoie de servicii de optimizare SEO pentru a ranka pe cuvinte cheie relevante domeniului de activitate. Doar pentru ca avem un site de prezentare sau un magazin online cu serviciile sau produsele noastre nu inseamna ca vom avea vizitatori, respectiv clienti.

Aceste servicii SEO au o rata mare de conversie deoarece user-ul cauta atunci cand are o nevoie, spre exemplu “pantofi barbati piele”, acesta intra pe site si poate sa cumpere daca este de acord cu pretul, gama de produse, timpul de livrare si alte aspecte.

Implementam servicii SEO care respecta standardele Google, astfel incat sa asiguram cresterea pe termen lung a site-ului. Optimizare SEO este un termen ce presupune utilzarea de tehnici de on page si off page, al caror scop este pozitionarea acestuia in prima pagina.

 

Cu cat site-ul este mai bine optimizat si se afla in top pe anumite cuvinte cheie relevante cu atat mai mult site-ul va capta mai mult trafic si implicit mai multe vanzari. Cand vine vorba de investitii, Search Engine Optimization este o investitie care isi arata rezultatele la 5 Р6 luni de la inceperea procesului de optimizare SEO a site-ului. Chiar daca este necesar sa treaca un anumit timp pentru a vedea rezultate, echipa noastra este proactiva si verifica zilnic evolutia afacerii dvs. in Google si procedeaza la cresterea continua a acesteia.

 

Servicii SEO
Eficiente
Audit SEO

SEO on page

SEO off page

Optimizare locala

Content marketing

Implementare Schema.org

Optimizare viteza website

Raport lunar

*Pretul pentru promovarea SEO depind de dificultatea de rankare pe cuvintele cheie asociate website-ului sau magazinului.

De ce sa alegeti servicii SEO?

#1.¬†Prima pagina in Google –¬†Faptul ca sunteti in TOP 10, veti atrage trafic pe termen lung care va asigura sustinerea afacerii pe termen lung.
#2. Crestere de trafic –¬†Un site fara trafic nu produce venituri, este important sa aducem pe site useri care sunt cu adevarat interesati de ceea ce oferiti.
#3. Costuri mici –¬†Preturile pentru aceste servicii sunt acceptabile, iar dupa indeplinirea obiectivelor veti plati doar mentenanta. O agentie SEO din Bucuresti va poate aduce website-ul in top, apoi sa va perceapa doar pretul SEO de mentenanta.
#4.¬†Vanzari –¬†Acest canal de promovare va ajuta sa obtineti mai multe vanzari, cu cat aveti o expunere mai mare in online cu atat mai mult va veti creste veniturile.

SEO in concordanta cu standardele Google

Servicii de optimizare SEO sunt importante pentru succesul oricarei afaceri. Suntem constienti ca acesta reprezinta doar o parte a procesului de promovare si am inclus in oferta noastra implementarea de campanii Adwords, Facebook Ads, Branding si altele. Recomandam clientilor sa incerce si alte servicii de promovare online  deoarece pentru fiecare afacere functioneaza minim 2 canale de marketing. Dupa o perioada de timp va putem spune care mix de marketing este cel mai indicat pentru dvs. si va putem sugera  redirectionarea bugetului.

Optimizare locala

Sunt afaceri care vor sa se dezvolte doar local, pe anumite zone precum Bucuresti, echipa noastra de specialisti SEO va sta la dispozitie cu servicii pentru optimizare locala, astfel incat sa atrageti trafic doar din zona in care aveti sediul afacerii.

In oferta de SEO am inclus servicii precum obtinerea de backlink-uri, optimizarea meta title, description si altele . Totodata, va oferim servicii de content marketing prin care va optimizam continutul astfel incat sa fie usor de citit de useri si motorul de cautare. Acesta trebuie sa ofere informatii importante si sa vanda.

Contactati-ne! Primiti raspuns in 24h.

Daca va doriti mai multe vanzari din online va invitam sa lucrati cu noi. Specialisti nostrii implementeaza si optimizeaza campanii de promovare eficiente, urmarind un raport cat mai bun intre numarul de conversii si cost per conversie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 ‚Äď 17:00 (luni ‚Äď vineri)

Exista site-uri care au fost penalizate sau risca sa fie penalizate, acest lucru are implicatii negative, iar masurile de redresare sunt necesare in mod rapid deoarece Google este atent la modul in care ne optimizam prezenta online si procedeaza treptat la eliminarea penalitatilor.

Este cunoscut faptul ca procesul de optimizare SEO contribuie in mod eficace la crearea brandului. Atunci cand oamenii identifica numele companiei ca un brand, datorita aparitiei in Google, calitatii produselor, logo-ului si altor elemente, aveti o afacere cu posibilitati de dezvoltare. Puteti sa desfasurati noi activitati de creare a unor produse sau servicii si sa le identificati ca marci. In cazul in care aveti o reputatie nu tocmai buna in online va putem ajuta prin online management reputation.

Utilizam strategii SEO eficiente

#1. Audit –¬†Acesta reprezinta pietrele de temelie pentru realizarea unei strategii de succes. In cadrul acestei etape vom analiza site-ul si concurenta. Este necesar sa identificam problemele si sa realizam un plan de¬†optimizare SEO. Auditul este inclus in pretul pachetului prezentat.

#2. Modificari on page –¬†Este esential¬†sa aveti un site on page curat, fara tehnici de SPAM care sa afecteze ascensiunea site-ului. Ne ocupam de optimizarea meta tag-urilor, structurii, vitezei de incarcare, imagini, schema.org si altele.

#3. Strategie continut –¬†Atunci cand implementam servicii de optimizare SEO suntem atenti la continutul pe care il aveti si il optimizam astfel incat sa fie util atat pentru motoarele de cautare cat si pentru useri.

#4. Link building –¬†O campanie de link huildng are ca scop atragerea link-urilor relevante catre site, acestea trebuie sa urmeze un curs cat mai natural.

#5. Rapoarte –¬†Analiza pozitiilor din motorul de cautare sunt raportari lunare pentru a avea o imagine clara despre performanta¬†serviciilor implementate.

Cum stiti ca agentia de SEO lucreaza pentru dvs.?

La o simpla cautare la un interval de timp veti observa progresul inregistrat. Totoada, in momentul in care primiti telefoane, mail-uri sau inregistrati comenzi atunci inseamna ca site-ul incepe sa vanda, iar servicii SEO isi arata roadele.

Atunci cand procedam la implementarea de servicii de optimizare ne gandim cum sa usuram drumul vizitatorului de la primul click pana la ultimul, mai exact vrem sa integram user experience. Un serviciu inovator care are ca drept scop oferirea unei experiente care sa aduca mai multe conversii. Optimizarea unui site reprezinta o investitie cu beneficii pe termen lung. Fiecare client il tratam in termeni de performanta, deoarece ne dorim ca acesta sa vanda si sa pastram o colaboare indelungata.

Pentru afacerile la inceput de drum optimizarea elementara poate fi realizata de catre proprietar sau de catre persoanele cu cateva notiuni de optimizare, dar  pentru o firma ce isi propune sa ajunga un lider de piata optimizarea SEO site este o conditie obligatorie pentru succesul acesteia.

Chiar daca detineti un buget foarte mare si va bazati doar pe platformele PPC, optimizarea SEO  defectuoasa sau lipsa acesteia va  influenta si cresterea costurilor campaniilor PPC intrucat in algoritmul fiecare platforme este luata in considerare si destinatia anunturilor. Fiecare componenta de optimizare va influenta experienta pe care utilizatorii o au in timpul navigarii.

Auditul realizat de catre agentie va evidentia punctele slabe ale website-ului precum si greselile efectuate in optimizarea de pana acum a acestuia. In urma auditului se va stabili o strategie de continut adecvata fiecarui tip de afacere astfel incat in timp un website sa ajunga pe prima pozitie.

Modificarile on page ale site-ului precum si setarile initiare vor face ca acesta sa ruleze la capacitate maxima si sa ofere toate informatiile necesare utilizatorilor.

Afisarea pe prima pagina  va aduce trafic in mod constant, fara a investi sume exorbitante de bani in afacerea. Daca va doriti un loc fruntas, recomandarea noastra este sa apelati la o agentie SEO care sa va ofera servicii profesionale de top.

Colaborarea cu o agentie profesionala va ofera garantia ca ati optat pentru servicii SEO care sa va aduca o crestere in motorul de cautare principal asa cum va doriti.

Fiecare site are nevoie de servicii de optimizare pentru a reusi sa genereze traficul de care aveti nevoie. Daca iti doresti o oferta personalizata de SEO pentru site-ul tau sau care este pretul pentru servicii SEO te rugam sa ne contactezi!

Oferim servicii SEO la preturi avantajoase!

Partea de link building ofera autoritate a domeniului iar fiecare link extern ce directioneaza utilizatori catre site reprezinta un vot de incredere, iar in timp fiecare link va contribui la rankare. Serviciile de optimizare au costuri mult mai reduse, iar prima pozitie in rezultatele organice aduce mai multe vanzari decat campaniile platite.

Privita in ansamblu optimizarea SEO va determina succesul site-ului dvs. influentand atat campaniile platite cat veniturile din rezultatele organice. SEO reprezinta serviciul fara de care un site nu va fi niciodata afisat si cu atat mai putin in top. Pentru ca investitiile in serviciile de promovare si optimizare online ale site-ului sa fie eficiente, acestia recomanda tuturor sa caute ajutor specializat si, in mod special, unei agentii de SEO.

La cautare in primele rezultate sunt doua tipuri de afisari:

  • Anunturi platiti

Clientii realizeaza campanii prin intermediul AdWords pentru a vinde mai mult si pentru a castiga vizibilitate. Modul de plata este PPC ( Pay-Per-Click). Firma plateste pentru fiecare utilizator ce da click pe site.

  • Rezultate organice

Orice site ce este optimizat in mod corespunzator din punct de vedere SEO se va afisa in cautarile utilizatorilor in functie de cuvintele cheie utilizate.  Acesta nu este un serviciu ce va avea rezultate din prima luna, dar pe termen lung avantajele lui sunt numeroase.

Principalele avantaje sunt:

– site optimizat conform normelor Google;

– cost/conversie mic pe termen lung;

– genereaza trafic;

– vizibilitate pe cuvintele cheie alese;

– notorietate;

– contribuie la conturarea imaginii firmei in online;

– contribuie la eficienta campaniilor PPC;

– viteza de incarcare a site-ului mica;

– campanii de linkbuilding ce aduce trafic;

– imbunatateste experienta utilizatorilor pe site;

– continut relevant pentru utilizatori.

Indiferent de tipul site-ului, optimizarile trebuie sa se deruleze cu periodicitate, deoarece normele sunt updatate frecvent, iar site-ul isi poate pierde pozitia.  Fiecare manager isi doreste rezultate imediate, iar strategiile de marketing eficiente inglobeaza un mix de canale, motiv pentru care o investitie eficienta cu adevara care sa aduca rezultate maxime si sa satisfaca dorinta managerilor este recomandata derularea unor campanii PPC in paralel cu serviciile de optimizare a site-ului.

O pozitie pe in TOP 3 nu poate fi atinsa atat de usor si, in functie de dificultatea cuvintelor cheie alese, website-ul are nevoie de o optimizare profesionala. Optimizarea  nu este o activitate pe care o persoana fara experienta o poate face, deoarece pentru o poziție de prima pagina site-ul are nevoie de ajutor specializat al unei agentii de SEO.

Motivele pentru care ar trebuii sa lucrati cu o agentie SEO din Bucuresti ar putea continua, dar ceea ce trebuie sa stiti un bun manager este ca doar lucrul cu profesionistii va fi capabil sa creasca.

Lucrul cu persoana care pretinde ca este capabila sa furnizeze anumite servicii pentru o suma mica este o investitie extrem de riscanta, deoarece exista posibilitatea ca website-ul sa fie penalizat tehnicile SEO neconventionale abordate.

Fiti constienti de prezenta online si investiti inteligent in optimizarea website-ului, deoarece numai in acest fel veti fi capabili sa deveniti eficienti si sa economisiti sume importante  pe care le puteți utiliza in interiorul altor departamente.

 

Analizele arata ca intre SEO si campaniile de PPC exista o legatura stransa, acestea influentandu-se reciproc.

Acesta metoda de promovare este o necesitate, iar fara astfel de servicii acesta nu va fi indexat in motoarele de cautare, drept urmare decizia si investitia de a realiza site-ul este ineficienta si va v-a genera rezultatele dorite. Investiti inteligent astfel incat fiecare banut sa contribuie la dezvoltarea in online a firmei dumneavoastra.

 

Google reprezinta un canal de promovare eficient pentru orice magazin sau site de prezentare. Putem caracteriza motorul de cautare ca fiind canalul pe care se realizeaza cautari ce au la baza o necesitate, o nevoie sau o dorinta exprimata. Daca esti in cautarea unui agentii SEO din Bucuresti pentru firma ta , iti stam la dispozitie pentru a creste expunerea website-ului.

Daca in cazul Facebook-ului, campaniile tin de emotie, interese si alti factori, cautarile sunt tot ce conteaza.

Orice detinator de site are la dispozite doua modalitate de promovare in Google:

  • SEO (Search Engine Optimization)
  • Campanii Google Ads

Cel mai probabil sunteti familiarizati cu cele doua modalitati de promovare in cadrul motorului de cautare, dar voi face o scurta trecere in revista ale caracteristilor acestora.

Ce este SEO?

SEO reprezinta optimizarea de care orice site are nevoie pentru a se afisa in top in motorul de cautare pe anumite cuvinte cheie. Promovarea SEO reprezinta un canal de luat in considerare pentru orice tip de afacere, deoarece parte din cererea firmei se gaseste in Google.

Cum decurge acest proces de optimizare a site-ului?

De exemplu: o firma de SEO din Bucuresti sau o persoana cu experienta pe SEO optimizeaza  site-ul pentru motorul de cautate atat din punct de vedere on page, cat si din punct de vedere off page.

In momentul care utilizatorul efectueaza o cautare in browser pe anumite cuvinte cheie, site-ul se va afisa  in top, avand sanse considerabile de a primi click-uri. Este foarte important ca site-ul  sa aiba in componenta de servicii seo profesionale.

Daca nu aveti cunostinte suficiente despre acest domeniu, puteti apela la servicii unei firme de SEO din Bucuresti, Romania, cu experienta in piata si care au in portofoliu un numar mult mai mare de clienti.

Optimizarea site-ului implica crearea de campanii de link building, content, optimizarea paginilor, inserarea de cuvinte cheie, continut de calitate, headline-uri si putem include si o optimizare a experientei utilizatorului pe site.

Sa implementati servicii de optimizare este cea mai rentabil metoda de promovare, care desi are nevoie de o durata destul de mare pentru a va aduce rezultatele dorite, pe termen lung aceasta reuseste sa genere vanzari la costuri din ce in ce mai mici.

Daca in cazul campaniilor platite rezultatele sunt imediate si evidente, in cazul aplelarii la servicii SEO, rezultatele necesita timp, insa marele avantaj este ca acesta va continua sa genereze trafic chiar daca decideti sa nu mai optimizati site-ul o perioada, in timp ce campaniile platite, din momentul in care au ramas fara buget, nu vor mai genera trafic, leaduri sau vanzari. O agentie SEO din Bucuresti va poate oferii servicii de care aveti nevoie pentru a ranka.

Din experienta va putem spune ca rezultatele oferite de campaniile de Google Ads pot fi incredibile. De-a lungul timpului am reusit sa generam cu sume de sub 10 lei, vanzari de peste  150 de lei.

Ceea ce este important de retinut este faptul ca deasupra rezultatelor unei cautari, veti intalni de cele mai multe ori anunturi platite care acapareaza cea mai mare parte din trafic.

 

Pe de alta parte promovarea SEO presupune un pret platit de clienti pentru a ranka pe cuvintele cheie asociate afacerii pe termen lung, fara sa depinda de buget. Acestea ar fi principalele motive pentru care ar trebui sa luati in considerare aceasta metoda de promovare.

 

Alegeti sa investiti atat in servicii de optimizare SEO, indiferent ca sunteti din Bucuresti, Craiova, Cluj, Sibiu sau alt oras, pentru a va creste traficul si vanzarile pe termen lung cat si in campanii de Google Ads eficiente, care sa genereze vanzarile necesare pentru a va permite sa va desfasurati activitatea.

Cele doua canale de promovare se influenteaza reciproc. Optimizarea unui website sau magazin online le ofera utilizatorului un continut relevant, de calitate care ii ajuta in mod vizibil. Un site optimizat contribuie la scorul de calitate pe care campanii de SEO il vor avea si care au ca si impact reducerea costurilor.

Alegeti sa utilizati mixuri de marketing eficiente si sa lucrati cu o agentie SEO, deoarece doar asa veti putea performa la capacitate maxima.

 

Pentru detalii ne puteti contacta la 0743.753.276 sau trimite-ne un e-mail la contact@promovareaonline.ro.

Poate ti-ar placea sa citesti si...

Google a lansat prima indexare Mobile-First

Google a lansat prima indexare Mobile-First

Dispozitivele mobile au restructurat maniera in care oamenii interactioneaza cu tot ceea ce se afla in jurul lor.  Conform unui studiu realizat de Google, 80% din oameni folosesc un dispozitiv de tip smartphone ceea ce pentru marketeri inseamna canalizarea eforturilor catre acest mediu . Astfel, Google separa cautarea pe desktop de cea pe mobil, prioritizand-o

Avantaje indicatorului Local Search

Avantaje indicatorului Local Search

Studiile arata faptul ca de cativa ani cautarile de pe mobile au crescut considerabil. In prezent numarul cautarilor de pe mobile de apropie de 60% , iar 1% din aceste cautari au intentia de a gasi produse sau firme ce presteaza servicii pe plan local. Acest lucru se rasfrange asupra tuturor oamenilor de marketing si

3 lucruri de facut dupa un update major al algoritmului de la Google

3 lucruri de facut dupa un update major al algoritmului de la Google

Cei de la Google fac update-uri in mod constat pentru a-si imbunatati sistemul si motorul de cautare. In lumea SEO singurul lucru de care puteti fi siguri este schimbarea deoarece algoritmul este schimbat in jur de 5-600 de ori in fiecare an.  De cele mai multe ori aceste update-uri sunt si mici si nu sunt

Cum sa scrii un articol din punct de vedere SEO

Cum sa scrii un articol din punct de vedere SEO

Inainte de a scrie un articol pentru blogul dumneavoastra trebuie sa aveti in minte cativa pasi pentru a face un articol ce va capta atentia.   Ganditi inainte de a scrie! Mesajul pe care doriti sa il transmiteti trebuie sa fie clar in mintea dumneavoastra.¬† Care este scopul textului? Care este intrebarea la care doriti

SEO este optimizarea de care orice site are nevoie. Fie ca ti-ai propus sa ajungi pe prima pagina in Google sau doar deti un site, trebuie sa sti ca ai nevoie de SEO deoarece va influenta intr-o oarecare masura si campaniile de Google Ads si Facebook viitoare.

SEO are un impact puternic asupra experientei pe care utilizatorul o are in momentul in care navigheaza pe site si influenteaza in acelasi timp si calitatea continutului.

De ce ai nevoie de o agentie SEO?

  1. A agentie de SEO stie cele mai bune practice de care site-ul tau are nevoie pentru a fi optimizat on page asa cum trebuie.
  2. Experienta cu diferite site-uri contribuie la eficienta rezultatelor si la timpul in care acestea sunt obtinute. In functie de competitia pe anumte cuvinte cheie, dar si prin modul de implementare, SEO va face diferenta pentru orice afacere.
  3. O agentie de SEO stie ca este nevoie de timp pentru urca pe prima pozitie, motiv pentru care iti va explica toate informatiile de care ai nevoie pentru a intelege procesul.
  4. Rapoartele si detalierea rezultatelor sunt avantaje pe care le aveti, pentru ca in acest fel stiti cum evolueaza site-ul.
  5. Obtineti mai multe vanzari printr-un SEO eficient. O agentie de SEO va face ca site-ul dumneavoastra sa genereze vanzari pentru ca doar asa activitatea poate fi sustenabila pe termen lung.

 

Pentru ca SEO sa fie o investitie eficienta pentru dumneavoastra, investiti in colaborarea cu o agentie de SEO care va poate aduce rezultatele pe care le doriti.

Efectuarea unui analize SEO a site-ului dvs. web este important din mai multe motive.

In primul rand, puteti identifica zonele problematice care necesita imbunatatire si creati un plan de actiune pentru a le corecta si, in al doilea rand, o analiza SEO eficienta va pastra site-ul dvs. actualizat cu ultimele evolutii in domeniul marketingului de cautare si in partea superioara a competitiei.

 

Ce este o analiza SEO?

Analiza SEO determina daca site-ul sau magazinul pe care il detineti este optimizat conform normelor Google. Respectand normele Google si fiind optimizat pentru numite cuvinte cheie in mod corespunzator acesta poate urma pe prima pagina in cautarile utilizatorilor.

 

De ce este important sa efectuati o analiza SEO in mod regulat?

Lucrurile se schimba foarte repede in industria SEO si ceea ce functioneaza astazi poate sa nu functioneze in 6 luni de acum. Compania Google face mii de actualizari ale algoritmului de clasificare pe an si o analiza SEO, va va ajuta sa ramaneti in sincronizare.

Este necesar sa efectuati analize periodice SEO (cel putin de 2 ori pe an) pentru a va asigura ca site-ul dvs. este actualizat cu ultimele evolutii.

 

Cum sa efectuati o analiza SEO?

Pentru ca suntem siguri ca multi dintre voi isi doresc sa efectueze pe cont propriu aceste analize SEO periodice va recomandam sa urmati acest checklist cu task-uri care va vor ajuta sa efectuati o analiza corecta si eficienta.

 

Cu toate acestea, daca aveti nevoie de o analiza SEO, nu ezitati sa ne contactiati si va vom ajuta astfel incat site-ul dumneavoastra sa rankeze din ce in ce mai sus.

Afla cum iti vom creste vanzarile!

Trimite cateva detalii despre afacerea ta iar noi iti vom face o oferta de nerefuzat!

X
CERE OFERTA!