pinterest social media

O afacere online are nevoie de servicii SEO pentru a ranka pe cuvinte cheie relevante domeniului de activitate. Doar pentru ca avem un site de prezentare sau un magazin online cu servicii sau produsele noastre nu inseamna ca vom avea vizitatori, respectiv clienti.

Aceste servicii SEO au o rata mare de conversie deoarece user-ul cauta atunci cand are o nevoie, spre exemplu „pantofi barbati piele”, acesta intra pe site si poate sa cumpere daca este de acord cu pretul, gama de produse, timpul de livrare si alte aspecte.

Implementam servicii SEO ce respecta standardele Google, astfel incat sa asiguram cresterea pe termen lung a site-ului. Optimizare SEO este un termen ce presupune utilzarea de tehnici de on page si off page, al caror scop reprezinta pozitionarea acestuia in prima pagina.

Servicii SEO
Eficiente
Audit SEO

SEO on page

SEO off page

Optimizare locala

Content marketing

Implementare Schema.org

Optimizare viteza website

Raport lunar

*Pretul pentru promovare SEO depind de dificultatea de rankare pe cuvintele cheie asociate website-ului sau magazinului.

 

Cu cat acesta este mai bine optimizat si se afla in top pe anumite cuvinte cheie relevante cu atat mai mult site-ul va capta mai mult trafic si implicit mai multe vanzari. Cand vine vorba de investitii, Search Engine Optimization este o investitie ce isi arata rezultatele la 5 – 6 luni de la inceperea procesului de optimizare SEO a site-ului. Chiar daca este necesar sa treaca un anumit timp pentru a vedea rezultate, echipa noastra este proactiva si verifica zilnic evolutia afacerii dvs. in Google si procedeaza la cresterea continua a acesteia.

 

De ce sa alegeti servicii SEO?

#1.¬†Prima pagina in Google –¬†Faptul ca sunteti in TOP 10, veti atrage trafic pe termen lung care va asigura sustinerea afacerii pe termen lung.

#2. Crestere de trafic –¬†Un site fara trafic nu produce venituri, trebuie important sa aducem pe website useri¬† sunt cu adevarat interesati de ceea ce oferiti.

#3. Costuri mici –¬†Preturile pentru aceste servicii sunt acceptabile, iar dupa indeplinirea obiectivelor veti plati doar mentenanta. O agentie SEO din Bucuresti va poate aduce website-ul in top, apoi sa va perceapa doar pretul SEO de mentenanta.

#4.¬†Vanzari –¬†Acest canal de promovare va ajuta sa obtineti mai multe vanzari, cu cat aveti o expunere mai mare in online cu atat mai mult va veti creste veniturile.

SEO in concordanta cu standardele Google

Servicii de optimizare SEO sunt importante pentru succesul oricarei afaceri. Suntem constienti ca acesta reprezinta doar o parte a procesului de promovare si am inclus in oferta noastra implementarea de campanii Adwords, Facebook Ads, Branding si altele. Recomandam clientilor sa incerce si alte servicii de promovare online  deoarece pentru fiecare afacere functioneaza minim 2 canale de marketing. Dupa o perioada de timp va putem spune ce mix de marketing este cel mai indicat si va putem sugera redirectionarea bugetului.

Optimizare locala

Sunt afaceri ce vor sa se dezvolte doar local, pe anumite zone precum Bucuresti, echipa noastra de specialisti SEO va sta la dispozitie cu servicii pentru optimizare locala, astfel incat sa atrageti trafic doar din zona in care aveti sediul afacerii.

In oferta de SEO am inclus servicii precum obtinerea de backlink-uri, optimizarea meta title, description si altele . Totodata, va oferim servicii de content marketing prin care va optimizam continutul astfel incat sa fie usor de citit de useri si motorul de cautare. Acesta trebuie sa ofere informatii importante si sa vanda.

Agentie SEO Bucuresti

Daca va doriti mai multe vanzari din online va invitam sa lucrati agentia noastra. Specialisti nostrii implementeaza si optimizeaza campanii de promovare eficiente, urmarind un raport cat mai bun intre numarul de conversii si cost per conversie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 ‚Äď 17:00 (luni ‚Äď vineri)

Exista site-uri care au fost penalizate sau risca sa fie penalizate, acest lucru are implicatii negative, iar masurile de redresare sunt necesare in mod rapid deoarece Google este atent la modul in ce ne optimizam prezenta online si procedeaza treptat la eliminarea penalitatilor.

Este cunoscut faptul ca procesul de optimizare SEO contribuie in mod eficace la crearea brandului. Atunci cand oamenii identifica numele companiei ca un brand, datorita aparitiei in Google, calitatii produselor, logo-ului si altor elemente, aveti o afacere cu posibilitati de dezvoltare. Puteti sa desfasurati noi activitati de creare a unor produse sau servicii si sa le identificati ca marci. Aveti o reputatie nu tocmai buna in online? Va putem ajuta prin online management reputation.

Utilizam strategii SEO eficiente

#1. Audit –¬†Acesta reprezinta pietrele de temelie pentru realizarea unei strategii de succes. In cadrul acestei etape vom analiza site-ul si concurenta. Necesar sa identificam problemele si sa realizam un plan de optimizare SEO. Auditul este inclus in pretul pachetului prezentat.

#2. Modificari on page – Esential, sa aveti un site on page curat, fara tehnici de SPAM, sa afecteze ascensiunea site-ului. Ne ocupam de optimizare SEO meta tag-urilor, structurii, vitezei de incarcare, imagini, schema.org si altele.

#3. Strategie continut –¬†Atunci cand implementam servicii de optimizare SEO suntem atenti la continutul ce il aveti si il optimizam astfel incat sa fie util atat pentru motoarele de cautare cat si pentru useri.

#4. Link building –¬†O campanie de link huildng are ca scop atragerea link-urilor relevante catre site, acestea trebuie sa urmeze un curs cat mai natural.

#5. Rapoarte –¬†Analiza pozitiilor din motorul de cautare sunt raportari lunare pentru a avea o imagine clara despre performanta¬†serviciilor implementate.

Cum stiti ca agentia de SEO lucreaza pentru dvs.?

La o simpla cautare la un interval de timp veti observa progresul inregistrat. Totoada, in momentul in care primiti telefoane, mail-uri sau inregistrati comenzi atunci inseamna ca site-ul incepe sa vanda, iar servicii SEO isi arata roadele.

Atunci cand procedam la implementarea de servicii de optimizare ne gandim cum sa usuram drumul vizitatorului de la primul click pana la ultimul, mai exact vrem sa integram user experience. Un serviciu inovator care are ca drept scop oferirea unei experiente sa aduca mai multe conversii. Optimizare site reprezinta o investitie cu beneficii pe termen lung. Fiecare client il tratam in termeni de performanta, deoarece ne dorim ca acesta sa vanda si sa pastram o colaboare indelungata.

Afacerile la inceput de drum optimizarea elementara poate fi realizata de catre proprietar sau de catre persoanele cu cateva notiuni de optimizare SEO, dar  pentru o firma ce isi propune sa ajunga un lider de piata optimizarea SEO site este o conditie obligatorie pentru succesul acesteia.

Servicii SEO pentru TOP-ul Google

Iti doresti sa fi printre primii in Google? Atunci ai nevoie de servicii SEO profesionale la preturi rezonabila. Afla cum iti putem creste vizibilitatea afacerii.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 ‚Äď 17:00 (luni ‚Äď vineri)

Chiar daca detineti un buget foarte mare si va bazati doar pe platformele PPC, servicii SEO  defectuoasa sau lipsa acesteia va  influenta si cresterea costurilor campaniilor PPC intrucat in algoritmul fiecare platforme este luata in considerare si destinatia anunturilor. Fiecare componenta de optimizare va influenta experienta pe care utilizatorii o au in timpul navigarii.

Auditul realizat de catre agentie va evidentia punctele slabe ale website-ului precum si greselile efectuate in optimizarea de pana acum a acestuia. In urma auditului se va stabili o strategie de continut adecvata fiecarui tip de afacere astfel incat in timp un website sa ajunga pe prima pozitie.

 

Promovare SEO

Poate parea ciudat atunci cand ai in vedere o promovare site sa vorbesti de servicii SEO in afara lui, dar te asiguram ca este si aceasta una dintre cele mai bune tehnici de promovare a vanzarilor, de promovare produse. Aceasta se face adaugand pe alte site-uri articole, comunicate de presa, sau discutii cu link catre pagina afacerii tale online.

In acest fel ai parte de o crestere a autoritatii tale si ai sanse reale sa te afli pe primele locuri la cautarile pe motoarele de cautarea. De asemenea, ai  trafic constant, ceea ce este unul dintre obiectivele tale. Ca dezavantaj, ar fi faptul ca servicii de tip SEO destul de scumpa, dar specialistii dau asigurari ca este si cea mai eficienta.

Modificarile on page ale site-ului precum si setarile initiare vor face ca acesta sa ruleze la capacitate maxima si sa ofere toate informatiile necesare utilizatorilor.

Afisarea pe prima pagina  va aduce trafic in mod constant, fara a investi sume exorbitante de bani in afacerea. Daca va doriti un loc fruntas, recomandarea noastra este sa apelati la o agentie SEO care sa va ofera servicii profesionale de top.

Colaborarea cu o agentie profesionala va ofera garantia ca ati optat servicii SEO ce sa va aduca o crestere in motorul de cautare principal asa cum va doriti.

Fiecare site are nevoie de servicii de optimizare pentru a reusi sa genereze traficul de care aveti nevoie. Daca iti doresti o oferta personalizata de SEO pentru site-ul tau sau pretul la servicii SEO te rugam sa ne contactezi!

 

Oferim servicii SEO la preturi avantajoase!

Partea de link building ofera autoritate a domeniului iar fiecare link extern ce directioneaza utilizatori catre site reprezinta un vot de incredere, iar in timp fiecare link va contribui la rankare. Servicii SEO de optimizare au costuri mult mai reduse, iar prima pozitie in rezultatele organice aduce mai multe vanzari decat campaniile platite.

Privita in ansamblu optimizarea SEO va determina succesul site-ului dvs. influentand atat campaniile platite cat veniturile din rezultatele organice. Acesta reprezinta serviciul fara de care un site nu va fi niciodata afisat si cu atat mai putin in top. Ca investitiile in servici  de servicii SEO online ale site-ului sa fie eficiente, acestia recomanda tuturor sa caute ajutor specializat si, in mod special, unei agentii de SEO.

Optimizare SEO cu rezultate vizibile

Daca ai incercat sa iti faci singur optimizare SEO sau ai lucrat cu o agentie si dupa un timp indelungat nu ai observat rezultate, este timpul sa ne contactezi si sa inregistrezi rezultate in termen scurt.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 ‚Äď 17:00 (luni ‚Äď vineri)

Ce este SEO?

Reprezinta optimizarea de care orice site are nevoie in a se afisa in top in motorul de cautare pe anumite cuvinte cheie. Promovarea Acesta reprezinta un canal de luat in considerare in orice tip de afacere, deoarece parte din cererea firmei se gaseste in Google.

Cum decurge acest proces de optimizare a site-ului?

De exemplu: o firma de SEO din Bucuresti sau o persoana cu experienta pe SEO optimizeaza  site-ul pentru motorul de cautate atat din punct de vedere on page, cat si din punct de vedere off page.

In momentul in care utilizatorul efectueaza o cautare in browser pe anumite cuvinte cheie, site-ul se va afisa  in top, avand sanse considerabile de a primi click-uri. Foarte important ca site-ul  sa aiba in componenta de servicii seo profesionale.

Daca nu aveti cunostinte suficiente despre acest domeniu, puteti apela la servicii unei firme de SEO din Bucuresti, Romania, cu experienta in piata si au in portofoliu un numar mult mai mare de clienti.

La cautare in primele rezultate sunt doua tipuri de afisari:

  • Anunturi platite

Clientii realizeaza campanii prin intermediul AdWords in a vinde mai mult si a castiga vizibilitate. Modul de plata este PPC ( Pay-Per-Click). Firma plateste la fiecare utilizator ce da click pe site.

  • Rezultate organice

Orice site optimizat in mod corespunzator din punct de vedere SEO se va afisa in cautarile utilizatorilor in functie de cuvintele cheie utilizate.  Acesta nu este un serviciu ce va avea rezultate din prima luna, dar pe termen lung avantajele lui sunt numeroase.

Principalele avantaje sunt:

– site optimizat conform normelor Google;

– cost/conversie mic pe termen lung;

– genereaza trafic;

– notorietate;

Indiferent de tipul site-ului, optimizarile trebuie sa se deruleze cu periodicitate, deoarece normele sunt updatate frecvent, iar site-ul isi poate pierde pozitia.  Fiecare manager isi doreste rezultate imediate, iar strategiile de marketing eficiente inglobeaza un mix de canale, o investitie eficienta cu adevara care sa aduca rezultate maxime si sa satisfaca dorinta managerilor este recomandata derularea unor campanii PPC in paralel cu servicii SEO de optimizare.

O pozitie pe in TOP 3 nu poate fi atinsa atat de usor si, in functie de dificultatea cuvintelor cheie alese, website-ul are nevoie de o optimizare profesionala. Optimizare SEO  nu este o activitate de o persoana fara experienta o poate face, deoarece pentru o poziție de prima pagina site-ul are nevoie de ajutor specializat al unei agentii de servicii SEO.

Motivele ce ar trebuii sa le luati in considerare in a lucra cu o agentie de servicii SEO din Bucuresti ar putea continua, dar ceea ce trebuie sa stiti un bun manager este ca doar lucrul cu profesionistii va fi capabil sa creasca.

Lucrul cu persoana ce pretinde ca este capabila sa furnizeze anumite servicii pentru o suma mica reprezinta o investitie extrem de riscanta, deoarece exista posibilitatea ca website-ul sa fie penalizat tehnicile de servicii SEO neconventionale abordate.

Fiti constienti de prezenta online si investiti inteligent in optimizarea website-ului, deoarece numai in acest fel veti fi capabili sa deveniti eficienti si sa economisiti sume importante  pe care le puteți utiliza in interiorul altor departamente.

 

Analizele arata ca intre SEO si campaniile de PPC exista o legatura stransa, acestea influentandu-se reciproc.

Acesta metoda de promovare este o necesitate, iar fara astfel de servicii acesta nu va fi indexat in motoarele de cautare, drept urmare decizia si investitia de a realiza site-ul este ineficienta si va v-a genera rezultatele dorite. Investiti inteligent astfel incat fiecare banut sa contribuie la dezvoltarea in online a firmei dumneavoastra.

Google reprezinta un canal de promovare eficient pentru orice magazin sau site de prezentare. Putem caracteriza motorul de cautare ca fiind canalul pe care se realizeaza cautari ce au la baza o necesitate, o nevoie sau o dorinta exprimata. Daca esti in cautarea unui agentii SEO din Bucuresti pentru firma ta , iti stam la dispozitie in a creste expunerea website-ului. Daca in cazul Facebook-ului, campaniile tin de emotie, interese si alti factori, cautarile sunt tot ce conteaza.

Orice detinator de site are la dispozite doua modalitate de promovare in Google:

  • SEO (Search Engine Optimization)
  • Campanii Google Ads

Cel mai probabil sunteti familiarizati cu cele doua modalitati de promovare in cadrul motorului de cautare, dar voi face o scurta trecere in revista ale caracteristilor acestora. Optimizarea site-ului implica crearea de campanii de link building, content, optimizarea paginilor, inserarea de cuvinte cheie, continut de calitate, headline-uri si putem include si o optimizare a experientei utilizatorului pe site.

Sa implementati servicii optimizare SEO reprezinta cea mai rentabil metoda de promovare, care desi are nevoie de o durata destul de mare pentru a va aduce rezultatele dorite, pe termen lung aceasta reuseste sa genere vanzari la costuri din ce in ce mai mici.

Daca in cazul campaniilor platite rezultatele sunt imediate si evidente, in cazul aplelarii la servicii SEO, rezultatele necesita timp, insa marele avantaj este ca acesta va continua sa genereze trafic chiar daca decideti sa nu mai optimizati site-ul o perioada, in timp ce campaniile platite, din momentul in care au ramas fara buget, nu vor mai genera trafic, leaduri sau vanzari. O agentie de servicii SEO din Bucuresti va poate oferii servicii de care aveti nevoie.

Ceea ce este important de retinut este faptul ca deasupra rezultatelor unei cautari, veti intalni de cele mai multe ori anunturi platite care acapareaza cea mai mare parte din trafic.

 

Pe de alta parte promovarea SEO presupune un pret platit de clienti pentru a ranka pe cuvintele cheie asociate afacerii pe termen lung, fara sa depinda de buget. Acestea ar fi principalele motive pe care ar trebui sa luati in considerare aceasta metoda de promovare.

 

Alegeti sa investiti atat in servicii de optimizare SEO, indiferent ca sunteti din Bucuresti, Craiova, Cluj, Sibiu sau alt oras, in a va creste traficul si vanzarile pe termen lung cat si in campanii de Google Ads eficiente, care sa genereze vanzarile necesare pentru a va permite sa va desfasurati activitatea.

Cele doua canale de promovare se influenteaza reciproc. Optimizare SEO unui website sau magazin online le ofera utilizatorului un continut relevant, de calitate care ii ajuta in mod vizibil. Un site optimizat contribuie la scorul de calitate pe care campanii de SEO il vor avea si care au ca si impact reducerea costurilor.

Alegeti sa utilizati mixuri de marketing eficiente si sa lucrati cu o agentie SEO, deoarece doar asa veti putea performa la capacitate maxima.

Detalii la 0743.753.276 sau trimite-ne un e-mail la contact@promovareaonline.ro.

Servicii de SEO este optimizarea de care orice site are nevoie. Fie ca ti-ai propus sa ajungi pe prima pagina in Google sau doar deti un site, trebuie sa sti ca ai nevoie de SEO deoarece va influenta intr-o oarecare masura si campaniile de Google Ads si Facebook viitoare. SEO are un impact puternic asupra experientei pe care utilizatorul o are in momentul in care navigheaza pe site si influenteaza in acelasi timp si calitatea continutului.

De ce ai nevoie de o agentie SEO?

  1. O agentie SEO stie cele mai bune practice de care site-ul tau are nevoie pentru a fi optimizat on page asa cum trebuie.
  2. Experienta cu diferite site-uri contribuie la eficienta rezultatelor si la timpul in care acestea sunt obtinute. In functie de competitia pe anumte cuvinte cheie, dar si prin modul de implementare, servicii SEO va face diferenta pentru orice afacere.
  3. O agentie de SEO stie ca este nevoie de timp in a urca pe prima pozitie, motiv  care iti va explica toate informatiile de care ai nevoie in a intelege procesul.
  4. Rapoartele si detalierea rezultatelor sunt avantaje ce le aveti, ca in acest fel stiti cum evolueaza site-ul.
  5. Obtineti mai multe vanzari printr-un proces eficient. O agentie SEO va face ca site-ul dumneavoastra sa genereze vanzari ca doar asa activitatea poate fi sustenabila pe termen lung.

 

Ca servicii de SEO sa fie o investitie eficienta pentru dumneavoastra, investiti in colaborarea cu o agentie de SEO care va poate aduce rezultate. Efectuarea unui analize a site-ului dvs. web este important din mai multe motive.

In primul rand, puteti identifica zonele problematice ce necesita imbunatatire si creati un plan de actiune pentru a le corecta si, in al doilea rand, o analiza SEO eficienta va pastra site-ul dvs. actualizat cu ultimele evolutii in domeniul marketingului de cautare si in partea superioara a competitiei.

 

Ce este o analiza SEO?

Analiza SEO determina daca site-ul sau magazinul propriu este optimizat conform normelor Google. Respectand normele Google si fiind optimizat pentru numite cuvinte cheie in mod corespunzator acesta poate urma pe prima pagina in cautarile utilizatorilor.

 

De ce este important sa efectuati o analiza SEO in mod regulat?

Lucrurile se schimba foarte repede in industrie si ceea ce functioneaza astazi poate sa nu functioneze in 6 luni de acum. Compania Google face mii de actualizari ale algoritmului de clasificare pe an si o analiza SEO, va va ajuta sa ramaneti in sincronizare.

Necesar, sa efectuati analize pentru servicii SEO (cel putin de 2 ori pe an) pentru a va asigura ca site-ul dvs. este actualizat cu ultimele evolutii.

Suntem siguri ca multi dintre voi isi doresc sa efectueze pe cont propriu aceste analize SEO periodice va recomandam sa urmati acest checklist cu task-uri care va vor ajuta sa efectuati o analiza corecta si eficienta. Cu toate acestea, daca aveti nevoie de o analiza SEO, nu ezitati sa ne contactiati si va vom ajuta astfel incat site-ul dumneavoastra sa rankeze din ce in ce mai sus.

Poate ti-ar placea sa citesti si...

Google a lansat prima indexare Mobile-First

Google a lansat prima indexare Mobile-First

Dispozitivele mobile au restructurat maniera in care oamenii interactioneaza cu tot ceea ce se afla in jurul lor.  Conform unui studiu realizat de Google, 80% din oameni folosesc un dispozitiv de tip smartphone ceea ce pentru marketeri inseamna canalizarea eforturilor catre acest mediu . Astfel, Google separa cautarea pe desktop de cea pe mobil, prioritizand-o

Avantaje indicatorului Local Search

Avantaje indicatorului Local Search

Studiile arata faptul ca de cativa ani cautarile de pe mobile au crescut considerabil. In prezent numarul cautarilor de pe mobile de apropie de 60% , iar 1% din aceste cautari au intentia de a gasi produse sau firme ce presteaza servicii pe plan local. Acest lucru se rasfrange asupra tuturor oamenilor de marketing si

3 lucruri de facut dupa un update major al algoritmului de la Google

3 lucruri de facut dupa un update major al algoritmului de la Google

Cei de la Google fac update-uri in mod constat pentru a-si imbunatati sistemul si motorul de cautare. In lumea SEO singurul lucru de care puteti fi siguri este schimbarea deoarece algoritmul este schimbat in jur de 5-600 de ori in fiecare an.  De cele mai multe ori aceste update-uri sunt si mici si nu sunt

Cum sa scrii un articol din punct de vedere SEO

Cum sa scrii un articol din punct de vedere SEO

Inainte de a scrie un articol pentru blogul dumneavoastra trebuie sa aveti in minte cativa pasi pentru a face un articol ce va capta atentia.   Ganditi inainte de a scrie! Mesajul pe care doriti sa il transmiteti trebuie sa fie clar in mintea dumneavoastra.¬† Care este scopul textului? Care este intrebarea la care doriti