O afacere online are nevoie de servicii SEO pentru a ranka pe cuvinte cheie relevante domeniului de activitate. Doar pentru ca avem un site de prezentare sau un magazin online cu serviciile sau produsele noastre nu inseamna ca vom avea vizitatori, respectiv clienti.

Aceste servicii au o rata mare de conversie deoarece user-ul cauta atunci cand are o nevoie, spre exemplu “pantofi barbati piele”, acesta intra pe site si poate sa cumpere daca este de acord cu pretul, gama de produse, timpul de livrare si alte aspecte.

Implementam servicii SEO care respecta standardele Google, astfel incat sa asiguram cresterea pe termen lung a site-ului dumneavoastra. Optimizare SEO este un termen ce presupune utilzarea de tehnici de on page si off page, al caror scop este pozitionarea acestuia in prima pagina Google.

 

Cu cat site-ul este mai bine optimizat si se afla in top pe anumite cuvinte cheie relevante cu atat mai mult site-ul va capta mai mult trafic si implicit mai multe vanzari. Cand vine vorba de investitii, Search Engine Optimization este o investitie care isi arata rezultatele la 5 – 6 luni de la inceperea procesului de optimizare SEO a site-ului. Chiar daca este necesar sa treaca un anumit timp pentru a vedea rezultate, echipa noastra este proactiva si verifica zilnic evolutia afacerii dvs. in Google si procedeaza la cresterea continua a acesteia.

De ce sa alegeti servicii SEO?

#1. Prima pagina in Google – Faptul ca sunteti in TOP 10 Google, veti atrage trafic pe termen lung care va asigura sustinerea afacerii pe termen lung.
#2. Crestere de trafic – Un site fara trafic nu produce venituri, este important sa aducem pe site useri care sunt cu adevarat interesati de ceea ce oferiti.
#3. Costuri mici – Preturile pentru aceste servicii sunt acceptabile, iar dupa indeplinirea obiectivelor veti plati doar mentenanta.
#4. Vanzari – SEO va ajuta sa obtineti mai multe vanzari, cu cat aveti o expunere mai mare in online cu atat mai mult va veti creste veniturile.

 

banner-servicii-seo

SEO in concordanta cu standardele Google

Serviciile SEO sunt importante pentru succesul oricarei afaceri. Suntem constienti ca acesta reprezinta doar o parte a procesului de promovare si am inclus in oferta noastra implementarea de campanii Adwords, Facebook Ads, Branding si altele. Recomandam clientilor sa incerce si alte servicii de promovare online  deoarece pentru fiecare afacere functioneaza minim 2 canale de marketing. Dupa o perioada de timp va putem spune care mix de marketing este cel mai indicat pentru dvs. si va putem sugera  redirectionarea bugetului.

Optimizare locala

Sunt afaceri care vor sa se dezvolte doar local, pe anumite zone precum Bucuresti, echipa noastra de specialisti SEO va sta la dispozitie cu servicii pentru optimizare seo locala, astfel incat sa atrageti trafic doar din zona in care aveti sediul afacerii.

In oferta de SEO am inclus servicii precum obtinerea de backlink-uri, optimizarea meta title, description si altele . Totodata, va oferim servicii de content marketing prin care va optimizam continutul astfel incat sa fie usor de citit de useri si Google. Acesta trebuie sa ofere informatii importante si sa vanda.

Exista site-uri care au fost penalizate sau risca sa fie penalizate, acest lucru are implicatii negative, iar masurile de redresare sunt necesare in mod rapid deoarece Google este atent la modul in care ne optimizam prezenta online si procedeaza treptat la eliminarea penalitatilor.

Este cunoscut faptul ca procesul de optimizare SEO contribuie in mod eficace la crearea brandului. Atunci cand oamenii identifica numele companiei ca un brand, datorita aparitiei in Google, calitatii produselor, logo-ului si altor elemente, aveti o afacere cu posibilitati de dezvoltare. Puteti sa desfasurati noi activitati de creare a unor produse sau servicii si sa le identificati ca marci. In cazul in care aveti o reputatie nu tocmai buna in online va putem ajuta prin online management reputation.

Utilizam strategii SEO eficiente

#1. Audit – Acesta reprezinta pietrele de temelie pentru realizarea unei strategii de succes. In cadrul acestei etape vom analiza site-ul si concurenta. Este necesar sa identificam problemele si sa realizam un plan de optimizare SEO.

#2. Modificari on page – Este esential sa aveti un site on page curat, fara tehnici de SPAM care sa afecteze ascensiunea site-ului. Ne ocupam de optimizarea meta tag-urilor, structurii, vitezei de incarcare, imagini, schema.org si altele.

#3. Strategie continut – Atunci cand implementam serviciile SEO suntem atenti la continutul pe care il aveti si il optimizam astfel incat sa fie util atat pentru motoarele de cautare cat si pentru useri.

#4. Link building – O campanie de link huildng are ca scop atragerea link-urilor relevante catre site-ul dumneavoastra, acestea trebuie sa urmeze un curs cat mai natural.

#5. Rapoarte – Analiza pozitiilor din Google sunt raportari lunare pentru a avea o imagine clara despre performanta serviciilor implementate.

 

Cum stiti ca agentia noastra lucreaza pentru dvs.?

La o simpla cautare pe Google la un interval de timp veti observa progresul inregistrat. Totoada, in momentul in care primiti telefoane, mail-uri sau inregistrati comenzi atunci inseamna ca site-ul incepe sa vanda, iar serviciile SEO isi arata roadele.

Atunci cand procedam la optimizare SEO ne gandim cum sa usuram drumul vizitatorului de la primul click pana la ultimul, mai exact vrem sa integram user experience. Un serviciu inovator care are ca drept scop oferirea unei experiente care sa aduca mai multe conversii. Optimizarea SEO a unui site reprezinta o investitie cu beneficii pe termen lung. Fiecare client il tratam in termeni de performanta, deoarece ne dorim ca acesta sa vanda si sa pastram o colaboare indelungata.

Pentru afacerile la inceput de drum optimizarea elementara poate fi realizata de catre proprietar sau de catre persoanele cu cateva notiuni de SEO, dar  pentru o firma ce isi propune sa ajunga un lider de piata optimizarea siteului este o conditie obligatorie pentru succesul acesteia.

Chiar daca detineti un buget foarte mare si va bazati doar pe platformele PPC, optimizarea SEO  defectuoasa sau lipsa acesteia va  influenta si cresterea costurilor campaniilor PPC intrucat in algoritmul fiecare platforme este luata in considerare si destinatia anunturilor.

Fiecare componenta de optimizare va influenta experienta pe care utilizatorii o au in timpul navigarii.

Auditul realizat de catre agentie va evidentia punctele slabe ale siteului precum si greselile efectuate in optimizarea de pana acum a acestuia. In urma auditului se va stabili o strategie de continut adecvata fiecarui tip de afacere astfel incat in timp siteul sa ajunga pe prima pozitie.

Modificarile on page ale siteului precum si setarile initiare vor face ca siteul sa ruleze la capacitate maxima si sa ofere toate informatiile necesare utilizatorilor.

Partea de link building ofera autoritate siteului, iar fiecare link extern ce directioneaza utilizatori catre site reprezinta un vot de incredere, iar in timp fiecare link va contribui la pozitia de pe prima pagina a siteului.

Serviciile SEO au costuri mult mai reduse, iar prima pozitie in rezultatele organice aduce mai multe vanzari decat campaniile platite.

Privita in ansamblu optimizarea SEO a siteului va determina succesul siteului dumneavoastra influentand atat campaniile platite cat veniturile din rezultatele organice.

 

Pentru detalii ne puteti contacta la 0743.753.276 sau trimite-ne un e-mail la contact@promovareaonline.ro.

Poate ti-ar placea sa citesti si...

Google a lansat prima indexare Mobile-First

Google a lansat prima indexare Mobile-First

Dispozitivele mobile au restructurat maniera in care oamenii interactioneaza cu tot ceea ce se afla in jurul lor.  Conform unui studiu realizat de Google, 80% din oameni folosesc un dispozitiv de tip smartphone ceea ce pentru marketeri inseamna canalizarea eforturilor catre acest mediu . Astfel, Google separa cautarea pe desktop de cea pe mobil, prioritizand-o

Avantaje indicatorului Local Search

Avantaje indicatorului Local Search

Studiile arata faptul ca de cativa ani cautarile de pe mobile au crescut considerabil. In prezent numarul cautarilor de pe mobile de apropie de 60% , iar 1% din aceste cautari au intentia de a gasi produse sau firme ce presteaza servicii pe plan local. Acest lucru se rasfrange asupra tuturor oamenilor de marketing si

3 lucruri de facut dupa un update major al algoritmului de la Google

3 lucruri de facut dupa un update major al algoritmului de la Google

Cei de la Google fac update-uri in mod constat pentru a-si imbunatati sistemul si motorul de cautare. In lumea SEO singurul lucru de care puteti fi siguri este schimbarea deoarece algoritmul este schimbat in jur de 5-600 de ori in fiecare an.  De cele mai multe ori aceste update-uri sunt si mici si nu sunt

Cum sa scrii un articol din punct de vedere SEO

Cum sa scrii un articol din punct de vedere SEO

Inainte de a scrie un articol pentru blogul dumneavoastra trebuie sa aveti in minte cativa pasi pentru a face un articol ce va capta atentia.   Ganditi inainte de a scrie! Mesajul pe care doriti sa il transmiteti trebuie sa fie clar in mintea dumneavoastra.  Care este scopul textului? Care este intrebarea la care doriti