pinterest social media

Servicii promovare

Realizam promovare online full service pentru magazine online si website-uri de prezentare. Obiectivul principal pentru fiecare client este obtinerea de conversii (comenzi, mesaje, telefoane si altele). Avand o experienta de peste 5 ani in domeniu, stim ce canale de promovare se potrivesc pentru o afacere online. Mai jos va invitam sa navigati pe cateva servicii principale:

Servicii SEO

Rankam website-uri in prima pagina utilizand tehnici SEO White Hat.

Campanii Adwords

Realizam  campanii pentru conversii rapide si pe termen lung

Campanii Facebook Ads

Realizam si optimizam campanii pentru conversii la un cost cat mai mic.

Branding

Implementam UVP pentru fiecare afacere.

Peste tot in jurul dumneavoastra se vorbeste de crestere economica, crestere a cifrei de afacere, crestere a vanzarilor, a profitului,  se vorbeste despre dezvoltarea unei companii, dar cum intentionati sa cresteti firma la carma careia va aflati stiind ca rezultatele nu vor veni singure niciodata?

Echipa noastra va pune la dispozitie modalitatea perfecta pentru a va indeplini toate obiectivele. Va oferim servicii complete de promovare pentru orice tip de afacere, astfel incat produsele sau serviciile dumnevoastra vor ajunge in cel mai eficient mod in fata potentialilor clienti determinandu-i sa cumpere.

Serviciile noastre de promovare online vor satisface nevoile firmei dumneavoastra. SEO este serviciul de care aveti nevoie.

Search Engine Optimization (SEO) consta in optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare, astfel incat acesta sa fie afisat pe prima pagina in motoarele de cautare pe anumite cuvinte cheie. Optimizarea SEO este esentiala pentru orice site ce isi propune sa devina o autoritate in mediul online.

Va recomandam urmatoarele servicii:

Campaniile Google Ads  reprezinta cea mai rapida metoda oferita de Google pentru a va creste vanzarile. Campaniile Google AdWords au la baza sistemul PPC ( Pay Per Click). Dumneavoastra domnule manager veti plati doar in momentul in care un posibil clienti va da click pe unul din anunturi. In functie de bugetul investit rezultatele vor fi mai vizibile.

Contactati-ne! Primiti raspuns in 24h.

Daca va doriti mai multe vanzari din online va invitam sa lucrati cu agentia noastra de marketing online. Specialisti nostrii implementeaza si optimizeaza campanii de promovare eficiente, urmarind un raport cat mai bun intre numarul de conversii si cost per conversie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

Servicii promovare online

Promovare Facebook Ads

Facebook reprezinta cea mai mare platforma de socializare, fiind accesata la nivelul Romaniei de peste 8 milioane de persoane, ceea ce inseamna 8 milioane de posibili clienti. Punand la dispozitie o serie de targetari foarte precise, campaniile de Facebook Ads va pot creste vanzarile intr-un timp foarte rapid, afisandu-va produsele sau serviciile in fata persoanelor care sunt cu adevarat interesate.

Va doriti sa creati o legatura cu clientii dumneavoastra benefica afacerii ? Campaniile e-mail marketing va vor aduce mai aproape de clientii dumneavoastra.

Campaniile de newslettere sunt create pentru a va creste vanzarile sau pentru a va informa clientii cu privire la diferite noutati. Printr-un singur email dumneavoastra trebuie sa captati atentia destinatarului si sa ii oferiti in e-mail informatii despre lucrurile ce reprezinta un interes real pentru acesta.

Campanii Social Media

Pezenta in Social Media a unei firma reprezinta o conditie obligatorie pentru ca succesul acesteia sa fie deplin. Campaniile de Social Media au scopul de a apropia clientii de firma, de activitatea acesteia astfel  incat sa se creeze o legatura. Fidelizarea acestora  va aduce o multime de beneficii afacerii, acest lucru fiind reflectat in vanzari. Firma dumneavoastra are un brand?

Branding

Brand-ul reprezinta modalitatea prin care o firma se va diferentia pe piata. Un brand puternic face ca produsele sau serviciile unei firme sa valoreze mai mult decat in mod normal. Acesta va v-a aduce incasari substantiale fara ca dumneavoastra sa modificati linia de productie sau modul in care prestati servicii. Consolidati un brand pentru ca firma dumneavoastra sa se dezvolte asa cum v-ati dori.