pinterest social media
Sfaturi pentru campaniile e-mail marketing Articol recent Google Android Search app... Urmatorul articol Google Adwords pentru...

Campaniile de e-mail marketing au inceput sa fie un mod prin care companiile tin legatura cu clientii, dar atrag si noi clienti oferindu-le informatii despre promotiile aflate in desfasurare.

Costurile pentru astfel de campanii sunt foarte reduse, iar rezultatele pot fi peste asteptari asta doar daca destinatarul citeste emailul trimis. Cele mai multe emailuri ajung in acelasi loc cu alte zeci sau sute de emailuluri, iar destinatarul ajunge sa nu le mai deschida pentru ca sunt irelevante pentru el sau nu il atrag.

Primul pas pentru a face ca emailurile trimise sa fie citite este sa scrieti un titlul foarte atractiv care sa ii faca pe oameni sa il deschida indiferent daca acesta este sau nu interesat de ceea ce doriti sa ii oferiti.

Iata cateva sfaturi pentru a crea un titlu, dar si un email care sa fie atractiv:

  1. Nu risipiti timpul posibililor clienti!

Trimiteti emailuri doar atunci cand este necesar, cand aveti ceva de oferit sau ceva ce pe el l-ar interesa. Oamenii sunt foarte grabiti si zilnic sunt asaltati cu zeci de emailuri, nu faceti si dumnevoastra la fel!

  1. Scrie emailul catre o singura persoana!

Scrieti un mesaj care pare personal. Un astfel de mesaj are un impact mult mai mare decat unul scris catre intreaga lista de abonati.

  1. Folositi un numar de telefon!

Oferitile un numar pentru destinatarii sa va poata contacta pentru detalii sau pentru a va solicita un produs sau service

  1. Fa-i curiosi!

Titlul, dar si continutul textului trebuie sa ii faca curiosi sa afle mai multe contactandu-va sau dupa site. Stimulandu-le curiozitatea cresc sanse ca acestia sa achizitioneze.

  1. Mesaj simplu

Scrieti un mesaj care sa fie explicit, usor de inteles si fara prea multe cuvinte. Oamenii nu au mult timp la dispozitie si sunt foate grabiti.

  1. Experimenteaza!

Incercati lucruri noi, fiti diferiti prin template-ul e-mailurilor, prin forma mesajului sau continutul acestuia.

  1. Invata de la oamenii de succes!

Abonati-va la newsletterele oamenilor care vand si invatati de la acestia, apoi aplicati in campaniile dumnevoastra.

  1. Construieste o relatie!

Creati o relatie prin intermediul emailurilor cu cititorii dumnevoastra si pastratile sau cresteti-le interesul pentru ceea ce dumnevoastra le oferiti.

  1. Ofera-le raspunsuri la propriile intrebari!

Oferiti-le cititorilor sansa sa va adreseze intrebari, iar dumnevoastra sa le raspundeti. In acest fel se va intari relatia dintre ei si dumnevoastra.

Tineti cont de aceste sfaturi si cu siguranta performantele campaniilor dumnevoastra de e-mail marketing se vor imbunatati.

Share

Vrem sa stim parerea ta