pinterest social media

In zilele noastre multi antreprenori iau in calcul modul in care social media poate influenta o afacere, deoarece au sesizat oportunitatea de a vinde mai mult cu costuri relativ mici.

Totodata, din lipsa de cunostinte specializate sunt multe afaceri ce au conturi pe diferite retele de socializare insa aceste conturi nu aduc niciun beneficiu real datorita unei gestionari gresite si a lipsei de atentie acordate conturilor. O agentie de Social Media va poate pune la dispozitie pentru a creste vizibilitatea brandului.

Din acest motiv tot mai multe firme isi externalizeaza departamentul de marketing realizand colaborari cu diferite agentii de marketing ce se vor ocupa de promovarea integrala a afacerii.

 

Folosirea serviciilor de social media pentru marketing reprezinta calea prin care afacerile pot ajunge la un numar mai mare de consumatori. Acestia vor interactiona cu brandul prin intermediul retelelor de social media realizandu-se o legatura intre brand si consumatori pe baza unui plan de marketing bine pus la punct si a unei prezente constante in retelele de socializare.

De ce sa investiti in social media?

 • consolidarea pozitiei pe piata
 • extinderea ariei de influenta
 • crearea unor unor comunitati ce vor sustine business-ul
 • cresterea traficului
 • cresterea ratei de conversie
 • generarea de leaduri
 • atragerea de clienti noi
 • site-ul va creste in cautarile motoarelor de cautare
 • concurentii sunt deja prezenti in social media

Implementarea corect a unor campanii de social media pot aduce unei afaceri un plus de venituri considerabil. Campaniile de marketing social media sunt reprezentate de o serie de retele de socializare prin intermediul carora se pot atinge anumite obiective ce tin de cresterea profitului sau a notorietatii brandului. Apelati cu incredere la o agentie de Social Media si veti obtine preturi rezonabile pentru promovare eficienta in online.

Contactati-ne! Primiti raspuns in 24h.

Daca va doriti mai multe vanzari din online va invitam sa lucrati cu noi. Specialisti nostrii implementeaza si optimizeaza campanii de promovare eficiente, urmarind un raport cat mai bun intre numarul de conversii si cost per conversie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

Promovare Social Media

Inainte de implementarea actiunilor, trebuie creata o strategie care sa corespunda imaginii companiei. Pornirea unei campanii social media fara o strategie este ca si cum ati merge prin padure fara o harta.

Noi ne ocupam de crearea si punerea in practica a acestuia. Intrebarile pe care le adresam in legatura cu obiectivele: Ce va doriti sa obtineti prin campaniile de social media? Care este audienta? Unde se afla majoritatea consumatorilor  si cum folosesc social media? Ce mesaj doriti sa trimiteti publicului tinta?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care avem nevoie de raspunsuri, pentru redactarea strategiei.

Social media va poate ajuta sa atingeti diferite obiective, cum ar fi:

 • Cresterea traficului pe site
 • Cresterea conversiilor
 • Brand awareness
 • Imbunatatirea interactiunicu publicul tinta

Doar prin stabilirea obiectivelor puteti masura ROI a campaniilor de social media.

 

Cum implementam o campanie de social media?

Rolul agentiilor de marketing este de a planifica modul in care se vor realiza si desfasura campaniile pe fiecare retea de socializare astfel incat rezultatele sa fie maxime. In spatele etapei de planificare se afla cautarea amanuntita a cuvintelor cheie relevante pentru audienta dvs., dar si procesul de brainstorm pentru crearea de idei ce vor atrage atentia publicului tinta asupra firmei . O agentie de Social Media va poate oferii servicii profesionale pe toate conturile de socializare.

Crearea continutului este responsabilitatea noastra, iar cu ajutorul informatiilor publicate vom informa publicul tinta folosind texte, clipuri video, grafice etc. pentru a-i determina sa se apropie mai mult de afacerea si sa capete incredere si sa converteasca. Suntem o echipa de profesionisti care stiu ce trebuie sa facem pentru a creste notorietatea brand-ului.

Blogging-ul este o unealta foarte importanta pentru realizarea unor campanii de succes. Prin intermediul continutului trebuie sa oferiti cat mai multe informatii relevante pentru a va convinge publicul tinta.

Firma ta are nevoie de campanii de social media pentru a-si dezvolta un brand puternic in online si nu numai. Prin promovare pe social media compania dumneavoastra  beneficiaza de vizibilitate si atrage atentia publicului tinta.

 

Ce este social media?

Daca aveti nevoie de o agentie de social media pentru a va crea un brand puternic in online si pentru a genera vanzari nu ezitati sa ne contactati. Agentia Promos ofera servicii social media profesionale care sa va asigure o dezvoltare a firmei de durata.

Colaborarea cu o agentie de social media reprezinta un real avantaj competitiv in fata concurentilor.

Alege sa lucrezi cu profesionisti in domeniu si lasa pe seama noastra activitatea de social media marketing pe care o realizati in Romania sau intr-o alta tara.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Pentru ca o campanie de social media sa fie de succes va tine cont mereu de foarte multi factori si se actiona simultan pe mai multe retele de socializare, urmand ca totul sa fie masurat si analizat la final. In acel moment se va decide daca campania de  socila media a fost sau nu de succes.

Existenta in sociala media a peste 8 milioane de useri a tranformat retelele de socializare intr-unul dintre cele mai bune canale de promovare in care rezultatele nu vor intarzia sa apara. Indiferent de domeniul afacerii, social media reprezinta un lucru de care trebuie sa tineti cont in momentul in care luati decizia de a investi in  promovarea online a firmei.

 

Pentru ca un om pasionat de marketing petrece ce putin 8 ore pentru a citi si implementa diferite modalitati prin care o afacere poate atinge potentialul maxim.

Acest tip de promovare se aseamana oarecum cu Google Adwords, pentru ca o astfel de campanie aduce de regula rezultate rapide, iar uneori poate fi chiar si gratuita, daca folosesti grupurile. Optimizarea SEO este mult imbunatatita, rezultatele sunt vizibile, dar este posibil sa te confrunti si cu o rata de conversie in vanzare mai mica, deoarece poti avea parte de vizitatori pe site care nu sunt neaparat interesati de produsele/serviciile tale.

 

De sa folosesti social media si cum ar trebui sa faci asta?

Cand vorbim de social media ne referim la un grup de retele de socializare pe care utilizatorii interactioneaza cu prietenii cat si cu persoanele din jurul lor si nu numai.

Pentru o afacere social media reprezinta o modalitate prin care isi pot cladi un brand puternic, iar pentru a face acest lucru trebuie sa investiti timp:

 • folositi social media in fiecare zi si postati in numele afacerii dumneavoastra cat mai des;
 • raspundeti utilizatorilor la comentarii;
 • interactionati cu acestia;
 • creati continut cu care acestia pot sa interactioneze intr-un numar cat mai mare;
 • distribuiti ofertele disponibile online sau in showroomuri;
 • creati concursuri pentru a atrage cat mai multe persoane interesate;
 • arati-le ce se intampla inainte ca un produs sa ajunga in posesia lor etc.

Lista ar putea continua, insa trebuie sa abordati retelele de socializare intr-un mod cat mai serios. Activitatea dumneavoastra este importanta, iar prezenta in online va va genera rezultate doar daca sunteti constanti in ceea ce faceti.

Folositi social media pentru a va apropria de utilizatori si pentru a crea o relatie stransa cu acestia, iar in timp veti reusi sa creati un brand puternic care sa genereze rezultate fara sa investiti prea mult timp si bani.

Va stam la dipozitie pentru a va indruma sau a va prelua sarcinile! Contactacti-ne la nr. de telefon 0743.753.276 sau trimite-ne un e-mail la contact@promovareaonline.ro pentru a discuta mai multe despre afacerea dvs.