In zilele noastre multi antreprenori iau in calcul modul in care social media poate influenta o afacere, deoarece au sesizat oportunitatea de a vinde mai mult cu costuri relativ mici.

Totodata, din lipsa de cunostinte specializate sunt multe afaceri ce au conturi pe diferite retele de socializare insa aceste conturi nu aduc niciun beneficiu real datorita unei gestionari gresite si a lipsei de atentie acordate conturilor.

Din acest motiv tot mai multe firme isi externalizeaza departamentul de marketing realizand colaborari cu diferite agentii de marketing ce se vor ocupa de promovarea integrala a afacerii.

 

Folosirea serviciilor de social media pentru marketing reprezinta calea prin care afacerile pot ajunge la un numar mai mare de consumatori. Acestia vor interactiona cu brandul prin intermediul retelelor de social media realizandu-se o legatura intre brand si consumatori pe baza unui plan de marketing bine pus la punct si a unei prezente constante in retelele de socializare.

De ce sa investiti in social media?

 • consolidarea pozitiei pe piata
 • extinderea ariei de influenta
 • crearea unor unor comunitati ce vor sustine business-ul
 • cresterea traficului
 • cresterea ratei de conversie
 • generarea de leaduri
 • atragerea de clienti noi
 • site-ul va creste in cautarile motoarelor de cautare
 • concurentii dumneavoastra sunt deja prezenti in social media

Implementarea corect a unor campanii de social media pot aduce unei afaceri un plus de venituri considerabil. Campaniile de marketing social media sunt reprezentate de o serie de retele de socializare prin intermediul carora se pot atinge anumite obiective ce tin de cresterea profitului sau a notorietatii brandului.

Contactati-ne! Primiti raspuns in 24h.

Daca va doriti mai multe vanzari din online va invitam sa lucrati cu noi. Specialisti nostrii implementeaza si optimizeaza campanii de promovare eficiente, urmarind un raport cat mai bun intre numarul de conversii si cost per conversie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

 

Inainte de implementarea actiunilor, trebuie creata o strategie care sa corespunda imaginii companiei. Pornirea unei campanii social media fara o strategie este ca si cum ati merge prin padure fara o harta.

Noi ne ocupam de crearea si punerea in practica a acestuia. Intrebarile pe care le adresam in legatura cu obiectivele: Ce va doriti sa obtineti prin campaniile de social media? Care este audienta dumneavoastra? Unde se afla majoritatea consumatorilor  si cum folosesc social media? Ce mesaj doriti sa trimiteti publicului tinta?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care avem nevoie de raspunsuri, pentru redactarea strategiei.

Social media va poate ajuta sa atingeti diferite obiective, cum ar fi:

 • Cresterea traficului pe site
 • Cresterea conversiilor
 • Brand awareness
 • Imbunatatirea interactiunicu publicul tinta

Doar prin stabilirea obiectivelor puteti masura ROI a campaniilor de social media.

 

Cum implementam o campanie de social media?

Rolul agentiilor de marketing este de a planifica modul in care se vor realiza si desfasura campaniile pe fiecare retea de socializare astfel incat rezultatele sa fie maxime. In spatele etapei de planificare se afla cautarea amanuntita a cuvintelor cheie relevante pentru audienta dumneavoastra, dar si procesul de brainstorm pentru crearea de idei ce vor atrage atentia publicului tinta asupra firmei dumneavoastra.

Crearea continutului este responsabilitatea noastra, iar cu ajutorul informatiilor publicate vom informa publicul tinta folosind texte, clipuri video, grafice etc. pentru a-i determina sa se apropie mai mult de afacerea dumneavoastra si sa capete incredere si sa converteasca. Suntem o echipa de profesionisti care stiu ce trebuie sa facem pentru a creste notorietatea brand-ului.

Blogging-ul este o unealta foarte importanta pentru realizarea unor campanii de succes. Prin intermediul continutului trebuie sa oferiti cat mai multe informatii relevante pentru a va convinge publicul tinta.

Pentru ca o campanie de social media sa fie de succes va tine cont mereu de foarte multi factori si se actiona simultan pe mai multe retele de socializare, urmand ca totul sa fie masurat si analizat la final. In acel moment se va decide daca campania de  socila media a fost sau nu de succes.

Existenta in sociala media a peste 8 milioane de useri a tranformat retelele de socializare intr-unul dintre cele mai bune canale de promovare in care rezultatele nu vor intarzia sa apara. Indiferent de domeniul afacerii, social media reprezinta un lucru de care trebuie sa tineti cont in momentul in care luati decizia de a investi in  promovarea online a firmei.

Pentru ca un om pasionat de marketing petrece ce putin 8 ore pentru a citi si implementa diferite modalitati prin care o afacere poate atinge potentialul maxim.

Va stam la dipozitie pentru a va indruma sau a va prelua sarcinile! Contactacti-ne la nr. de telefon 0743.753.276 sau trimite-ne un e-mail la contact@promovareaonline.ro pentru a discuta mai multe despre afacerea dumneavoastra.