Vreti sa incepeti sau sa dezvoltati o afacere online?

Ati ajuns in locul potrivit, deoarece echipa noastra va pune la dispozitie sericii de web design profesionale. Realiazam site-uri cu un design menit sa confere vizitatorilor o experienta placuta din momentul in care intra pe site pana in momentul cand plaseaza o comanda sau suna. Principala platforma pe care o utilizam este wordpress.

Aceasta pune la dispozitie  intrumentele necesare pentru crearea, editarea, distribuirea, organizarea si continutului online din cadrul site-ului astfel incat designul acestuia sa fie cat mai aproape de ceea ce va doriti.

Echipa de web design va sta la dispozitie petru a pune ideile dumneavoastra in practica. Va putem creea, modifica sau promova complet un site. Desi limbajele de programare sunt dificil de inteles, ne dorim sa avem o comunicare continua pentru a implementa serviciile pe care le doriti.

 

Serviciile de web design sunt potrivite  este lucrul de care aveti nevoie deaorece:

 • WordPress este cea mai buna platforma pentru crearea unui site SEO friendly
 • Este o platforma usor de utilizat, complet administrabile si va puteti masura performantele
 • Site-uri mobile responsive
 • SEO friendly
 • Va oferim consultanta din partea echipei noastre de marketing si optimizare SEO pentru o optimizare eficienta
 • Servicii SEO copywriting
 • Web design bazat pe o strategie de marketing si promovare online din partea echipei noastre
 • Din momentul lansarii va promovaram site-ul creat prin intermediul canalelor de promovare pe care vi le doriti.
Creare website
Modern
de la €
Layout modern

Design mobile responsive

Creare logo

Implementare e-commerce

Creare meniu si pagini

Adaugare continut

Formular de contact

Implementare Analytics si WT

SEO basic

Web design-ul reprezinta procesul de realizare a site-urilor, de la momentul conceperii structurii si interfetei grafice si pana la finalizarea programarii si introducerea propriu-zica a datelor care alcatuiesc continutul si stilul site-ului.

Cu totii punem accent fara sa vrem pe estetica lucrurilor ce ne inconjoara si nu numai, deoare acest lucru se reflecta si in mediul online. Pe masura ce timpul trece tot ce tine de mediul online evolueaza si chiar si designul site-urilor pentru ca managerii au inteles ca un site cu un design atragator atrage trafic, clienti si conversii. Va putem oferii servicii de administrare site, astfel incat acesta sa fie optimi pentru procesul de vanzare.

Afisarea pe prima pagina in Google va aduce trafic in mod constant, fara a investi sume exorbitante de bani in afacerea dumneavoastra. Daca va doriti un loc pe prima pagina, recomandarea noastra este sa apelati la o agentie SEO care sa va ofera servicii profesionale de top.

Colaborarea cu o agentie profesionala va ofera garantia ca ati optat pentru servicii SEO care sa va aduca o crestere in Google asa cum va doriti.

Fiecare site are nevoie de servicii de optimizare SEO pentru a reusi sa genereze traficul de care aveti nevoie.

Daca esti iti doresti sa afli o ofera SEO pentru site-ul tau sau care este pretul pentru servicii SEO te rugam sa ne contactezi!

Oferim servicii SEO la preturi avantajoase!

Web design preturi mici

Stilurile de afisare a informatiilor, a continutului si imaginilor in browsere sunt menite sa fie pe intelesul oricarei persoane indiferent de nivelul de cunostinte a acesteia. Designul unui site trebuie sa fie in concordanta cu domeniul de activitate, sa fie usor de inteles, accesibil, rapid si sa ofere  foarte rapid raspunsul tuturor intrebarilor pe care un vizitator le-ar putea avea. Va punem la dispozitie servicii de web design la preturi avantajoase.

Serviciile de web design sunt  esentiale pentru orice firma ce isi propune sa se impuna in mediul online pentru ca in cele din urma site-ul va vinde pentru dumneavoastra si va v-a reprezenta.

 

Pentru realizarea uni site web care sa exceleze la toate capitolele este necesara parcurgerea mai multor etape:

 1. Analiza preliminara
 2. Concretizarea ideilor
 3. Schitarea elementelor de vizual si compunerea structurii stilului
 4. Scrierea codului ce descrie structura si designul fiecare pagini web ( HTML, CSS, Javascript)
 5. Testarea stilului
 6. Schimbarea partilor care nu corespung tintei
 7. Publicarea site-ului
 8. Modificarea ulterioara si relansarea acestuia

Desi pare simplu pentru ca v-am prezentat procesul in cateva etape, lucrurile nu stau chiar asa.

Pentru realizarea unui site perfect functional din toate punctele de vedere care sa aiba si o estetica ce vinde, totul presupune o munca realizata de o echipa intreaga care va v-a scapa pe dumneavoastra de toate grijile.

De ce aveti nevoie de o firma de web design pentru realizarea unui site?

-clientii pun accent pe imaginea unei firme si a site-ului acesteia pentru ca in mod instinctiv vor asocia site-ul cu identitatea pe care v-ati creat-o prin intermediul altor canale

-un web design diferit si unic reprezinta un plus pe care il aveti in fata concurentei

-realizarea unei versiuni simplificate a site-ului pentru o navigare rapida

-web design responsive si optimizat pentru mobile, lucru ce va v-a aduce mai multe vizite si va fi mai usor de folosit

-web design realizat dupa regulile UX si UI pentru a fi in top

Echipa noastra ridica web designul la rang de arta pentru ca tratam totul cu mare atentie si pasiune. De la prima linie trasata si pana la produsul final exista un drum foarte lung pe parcursul caruia echipa nosta va imbina diferite forme, texturi si culori pentru un rezultat care va soca pe toata lumea. Va recomandam pentru o afacere online pe termen lung sa beneficiati de mentenanta site lunara, in cazul in care acesta intampina probleme pe viitor, sa aveti asigurat acest serviciu.

Lasa-ti grijile in seama noastra! Echipa noastra va ofera servicii complete ce incep de la web design si pana la promovare online (SEO, AdWords, Facebook Ads, Social Media, Branding, E-mail Marketing ) totul pentru ca site-ul dumneavoastra sa atinga obiectivele stabilite si sa fie in top.

Promos este o agentie de promovare online care va sta la dispozitie cu programatori pregatiti sa va ofere servicii de web design care sa reflecte ideile de design pe care le aveti.

Contactati-ne! Primiti raspuns in 24h.

Daca va doriti mai multe vanzari din online va invitam sa lucrati cu noi. Specialisti nostrii implementeaza si optimizeaza campanii de promovare eficiente, urmarind un raport cat mai bun intre numarul de conversii si cost per conversie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

 

[/trx_columns]

Cum lucram noi pentru crearea unui site in :

 • discutam despre afacerea dumneavoastra;
 • stabilim obiectivele site-ului, limba in care va fi creat si functionalitatea acestuia
 • vom cauta cel mai bun domeniu web pentru firma dumneavoastra, dar si servicii de gazduire web avantajoase
 • semnam un contract pentru serviciile de web design si daca doriti promovare online
 • vom studia si vom alege impreuna cu dumneavoastra cea mai potrivita tema pentru afacerea dumneavoastra
 • vom gandim impreuna structura site-ului si informatiile puse la dispozitie, totul pentru a-i face pe clienti sa converteasca
 • vom crea continut optimizat SEO pentru site-ul dumneavoastra
 • incepem sa cream site-ul in functie de detalii pe care le-am stabilit impreuna
 • va predam site-ul pana la  deadline-ul stabilit de comun acord
 • incepem promovarea SEO, campaniile de Google AdWords si promovarea pe Facebook

Serviciile de web design sunt esentiala pentru orice afacere aflata in curs de dezvoltare, fie ca vorbim de crearea unui site sau de dezvoltarea acestuia. Design-ul este un element care contribuie la cresterea conversiei.

Aveti toate ingredientele pentru o reteta de succes. Echipa noastra de web design are in spate o experienta de peste doi ani in domeniul marketing-ului online si in domeniul web design-ului, avand in portofoliu clienti multumiti ce continua colaborarea cu noi si in prezent.

Dupa cum am spus mai sus, noi va asteptam pentru a savura impreuna o cafea si pentru a discuta mai multe despre ceea ce dumneavoastra va doriti pentru business-ul pe care il detineti.

Pentru mai multe informatii ne poti contacta la nr. de telefon 0743.753.276 sau trimite-ne un e-mail la contact@promovareaonline.ro